Andre Referencer

Experience design

Messestand

Uddannelsesmessestand for gymnasieelever. Forbipasserende kunne sætte sig i “den varme stol” og lade andre bedømme hvordan deres førstehåndsindtryk var ved at stemme med bolde i glassene ved siden af.

Akademisk poster

Poster til forskningsformidling på akademiske konferencer.

 

Jubilæumsudstilling på Askov Højskole

I anledningen af højskolens 150 års jubilæum, efterspurgte de en udstilling som fortalte om højskolens historie. Den bestod af en tidslinje som var klæbet på gulvet i skolens entré – den første gang besøgende kommer igennem når de kommer ind på skolen, og en række stående displays som viste billeder og historier som demonstrerede skolens værdier. De stående displays var arrangeret så den ene og den anden side viste “før og nu”, alt efter hvilken retning man gik forbi dem.

360° of music: Interaktiv installation på Smukfest

Kassen indeholdt et cirkulært lærred og 4 projektorer, så hele lærredet kunne lyses op i 360 graders sammenhængende video. Videoen kunne manipuleres via et midi-keyboard på et bord i midten af rummet via VJ software (Modul8). Der var 3 forskellige videoer, publikum kunne vælge mellem, to som var specialproduceret til formålet af to musikvideoproducenter, og en som var baseret på webcams, så controllerens eget ansigt var videofeedet. Kassen var hvid da den ankom til festivalen, men omgivet med spraydåser, så forbipasserende kunne dekorere den hvis de havde lyst.

Artikel med beskrivelse: http://aarhus.lokalavisen.dk/kultur/2012-08-10/-Nanna-laver-eksamensopgave-i-3D-under-Smukfest-1707707.html

Grafisk design og fotografi

Cycling Aarhus Bycykelkort og flyers

Kortet gives gratis ud på mange lokationer i Århus. Kortet er trykt på stenpapir, så cyklister kan bruge det som siddeunderlag i naturen.

 

PLAKATER, ROLLUPS ETC.

 

AKRYL

LOGOER